Főoldal

[slide img=’https://szemlatomas.hu/wp-content/uploads/2023/09/latashonapja_banner.jpg’ alt=’Takarékos ajánlat’]Részletek[/slide][slide img=’https://szemlatomas.hu/wp-content/uploads/2023/08/2023-08-18-12-25-51.jpg’ alt=’MiSight 1 day’]Részletek[/slide][slide img=’https://szemlatomas.hu/wp-content/uploads/2023/04/2023_Hoya-Premium-Garancia_Banner.jpg’ alt=’HOYA Prémium Garancia’]Részletek[/slide][slide img=’https://szemlatomas.hu/wp-content/uploads/2023/05/2023_Miyosmart-Chameleon_Banner2.jpg’ alt=’Myosmart Chameleon’]Részletek[/slide][slide img=’https://szemlatomas.hu/wp-content/uploads/2021/08/MiYOSMART-banner.png’ alt=’MiYOSMART’]Részletek[/slide][slide img=’https://szemlatomas.hu/wp-content/uploads/2023/01/Diseno_sin_titulo_2_1950x.jpg’ alt=’SEA2SEE márka a környezetvédelemért’]Részletek[/slide][slide img=’https://szemlatomas.hu/wp-content/uploads/2022/03/banner_shilouette-2.jpg’ alt=’Silhouette szemüvegkeretek 30% kedvezménnyel’]Részletek[/slide][slide img=’https://szemlatomas.hu/wp-content/uploads/2021/08/bioflex_banner.jpg’ alt=’Bioflex Platinum One Day kontaktlencse’]Részletek[/slide][slide img=’https://szemlatomas.hu/wp-content/uploads/2021/02/Ginzeng_1200x444.jpg’ alt=’szemtukor’]részletek[/slide][slide img=’https://szemlatomas.hu/wp-content/uploads/2021/06/hoya_duplazo.png’ alt=’dupla’]Részletek[/slide][third class=”desc-box card-s-2″]

A Szemlátomás Optika a Hoya Center hálózat tagja

A Szemlátomás Optika a Hoya Center hálózat tagja

[/third][third-fix class=”card card-s-2 card-padding center”]Szemüvegkészítés

Szemüvegkészítés

Biztos szállítói és szakmai hátterünk a HOYA Lens Hungary Zrt, mely a japán anyavállat magyarországi lencsegyártó cége. Szakmai továbbképzéseken a legfrissebb kutatások, fejlesztések eredményeit adják át.
Részletek[/third-fix][third-fix class=”card card-s-2 card-padding center”]Szemészeti vizsgálatok

Szemészeti vizsgálatok

Több évtizedes szemészeti szakmai tapasztalattal, széleskörű szakmai és egyedülállóan széles szolgáltatási profillal állunk a jól látni kívánó pácienseink rendelkezésére. Járóbeteg szakrendelés, …
Részletek[/third-fix][fullwidth class=’card-s-0′]Miért kell évente a látásellenőrzés?
Kutatások igazolták, hogy a szemüvegviselők jelentős része, nem a megfelelő, az esetek nagyrészében elavult, régi korrekcióval használja a szemüvegét. Ez könnyen fáradékonyságot, fejfájásos panaszokat, általános rossz közérzetet okozhat.
Az optikai szaküzletekben a szakértő kollégák a látásellenőrzés során ellenőrzik az ön aktuális látásélességét, és ezt összevetve az Ön által viselt szemüveg értékeivel, fontos, és hasznos tanácsokkal látják el Önt.
Kollégáink a látásellenőrzés során, és annak eredményeképpen javaslatot tesznek Önnek a további szükséges lépésekre, vizsgálatokra, esetleges új szemüvegre, akár kontaktlencsére is.
Mindezen túl, egyfajta bónuszként örömmel nyújtjuk Önnek az Ön meglévő szemüvegének szakszerű állapotfelmérését.
A látásellenőrzésnek mindenképpen része, a díjmentes szemüveg ellenőrzés, az Ön meglévő szemüvege állapotának felmérése, esetleges tisztítása, szükséges beállítások elvégzése.

Miben különbözik a teljes szemvizsgálat a fentiektől?
Amennyiben Önnek a fenti látásellenőrzés eredményét látva teljes szemvizsgálatra van szüksége, kollégáink erre is javaslatot tesznek Önnek.
A teljes szemvizsgálat egy komplexebb, mélyrehatóbb vizsgálati metódus, szemorvos esetén akár szemészeti jellegű vizsgálati részletességgel is.
Ez a teljes szemvizsgálat egyben egy általános szűrővizsgálatnak is megfelel, ugyanis ennek során korai szakaszban észlelhetőek egyéb problémák, mint a magas vérnyomás, cukorbetegség, esetleges egyéb elváltozások, melyek hatással lehetnek az Ön látáséllességére is.
A teljes szemvizsgálat részét képezheti a kontaktológiai vizsgálat is kérés esetén.
A teljes szemvizsgálat részét képezi a szürkehályog, és zöldhályog szűrése is.

Megfelelő tisztítóanyagok bemutatása a lencsékhez, szemüvegekhez:
A mai modern szemüveglencse bevonatok, és a szemüvegek alapanyagai is, egyaránt kifejezetten érzékenyek az agresszív tisztítószerekre, különösen az alkohol tartalmú folyadékokra, törlőkendőkre. Ezek használata maradandó károsodást okozhat a szemüveglencse felületén, sőt akár magát az Ön értékes szemüvegét használhatatlanná tehetik. Az optikai szaküzletekben elérhető tisztítószerek, ápolószerek garantált minőségűek, hosszútávon biztosítják az Ön szemüvegének épségét, és az Ön éleslátását.

Forrás:www.latashonapja.hu

[/fullwidth][third-fix class=”card card-s-2 card-padding center”]Babaszemész

Babaszemész

Egy új, egyedülálló, babáknak és gyermekeknek kifejlesztett szemvizsgálat, mellyel kiszűrhetők a csecsemők veleszületett szemészeti funkcionális eltérései.

Részletek[/third-fix][third class=”desc-box card-s-2″]

OCULUS Myopia Master

OCULUS Myopia Master

Egyedülálló szemészeti mérőeszköz a rövidlátó gyermekek szemének pontos követésére.
Részletek[/third][third class=”desc-box card-s-2″]

Dr. Munkácsi Györgyi szemész szakorvos

Dr. Munkácsi Györgyi szemész szakorvos

Érdeklődöm[/third][post id=’5146′ class=’card-s-0′][post id=” class=’card-s-0′][third-fix class=”card card-s-2 card-padding center”]Kontaktlencsék

Kontaktlencsék

Világszerte több millióan viselnek kontaktlencsét, ám ránézésre ezt nem feltétlenül tudja megállapítani ezekről az emberekről. Ha még nem ismeri a kontaktlencséket, most bemutatjuk Önnek ezeket a láthatatlan, de igen elterjedt kis segítőket.

Részletek[/third-fix][third class=”card-s-0″][youtube ratio=’16/9′ id=’gZ32Hv47pYA’][/third][third class=”card-s-0″][youtube ratio=’16/9′ id=’IcQ9Ph12hgM’][/third][third class=”card-s-0″][youtube ratio=’16/9′ id=’Hj-VwSdmlXA’][/third][headline class=’card-s-1′ title=’

Számít a véleménye, értékeljen minket

‘][third class=”card-s-0″]

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 -ből 5 csillag ( 3 értékelés alapján)
Kiváló100%
0%
Átlagos0%
Gyenge0%
Rossz0%
[/third][third class=”card-s-0″]
[/third][third class=”card-s-0″]

kedvesség és gyorsaság

Rated 5,0 out of 5
2023-08-24

Eddig minden problémára megoldást találtak teljes családomnak, pedig már több mint 10 éve partnerük vagyok.

Éva

🙂

Rated 5,0 out of 5
2022-06-21

Monic

Kiváló

Rated 5,0 out of 5
2022-06-21

Ajánlom mindenkinek!

GA
[/third][half-horizontal]B.Beatrix:

10 éve járok a Szemlátomás Optikába. Szeretek ide járni, mert rugalmasak, akár időpontban akár a szemüveg készítéssel, javításával kapcsolatosan, továbbá van törzsvásárlói kedvezmény és ha orvosi vizsgálatot szeretnék, akkor az is adott ud83dude0a Mindig tudják,melyik szemüvegkeret az ami nekem előnyös és szeretek. ez számomra nagy előny, mert elég nehéz eset vagyok szemüvegkeret választásában. 😀

[/half-horizontal][half-horizontal]G.Józsefné:

Pár éve vettem észre,hogy nem látok jól közelre. Azóta készült nekem multifokális és munkaszemüveg is. Mindkettő nagyon jó választás volt,könnyen megszoktam. Az üzlet dolgozói és a doktornő is nagyon alapos és türelmes.

[/half-horizontal]

Scroll to Top