Hoya digitális szemüveglencsék 25% kedvezménnyel

Egyre több időt töltünk képernyő előtt, fárad a szemünk, romlik a látásunk, de a megoldás már a kezünkben van!

Fáj a szemünk, irritált, könnyezik, és egyre nehezebben megy a fókuszváltás. Mi lehet a baj? Csak nem a látásom romlott? – tesszük fel magunknak a kérdést.

És akkor felidézzük, mi minden utalt rá az elmúlt hónapokban, hogy a látásunk sajnos már nem százszázalékos: a homályos látás, a nehéz fókuszváltás, a múlni nem akaró szemfáradtság.

Mi okozhatta ezt? Mikor kezdett romlani a látásunk? Sajnos a kor előrehaladtával mindenkit elér a presbiópia, vagyis az a jelenség, hogy a szemlencse veszít a rugalmasságából. Ennek pedig az a következménye, hogy egyre nehezebben látunk közelre és sokszor elmosódik a látásunk, amikor fókuszt kell váltanunk.

Ráadásul a pandémia sem tett jót a szemünknek. Sokak számára ugyanis nem hogy csökkent volna a képernyő előtt töltött idő, éppen ellenkezőleg, inkább nőtt! Egy felmérés szerint naponta átlagosan akár 8-10 órát is eltölthetünk okostelefon, számítógép, tablet és TV előtt, az általuk kibocsátott fény és a folyamatos fókuszálás pedig nem csak a szemet fárasztja el – és vezet annak romlásához-, de az idegrendszert is megviseli.

Mi a megoldás?

Azon kívül, hogy a képernyőidőt amennyire csak lehet a minimálisra csökkentjük, a szemüvegviselés jelenti a megoldást. Sokan nem tudják, hogy az időben felfedezett látásproblémának és a jól megválasztott lencsének fontos egészségmegőrző és megelőző funkciója van.

Már optikánkban is kapható a Hoya vizuális rendszerének tehermentesítését segítő lencséje harmadik, tökéletesített generációja, amelynek tagjait kimondottan arra tervezték, hogy támogatást nyújtsanak a szemünknek a digitális világban. A Hoya Sync III továbbfejlesztett lencsék normál, távoli szemüvegként működnek, azonban a lencsék alsó részén egy teljesítménynövelő zóna található, amely kimondottan a mai kor vizuális kihívásaihoz igazodik és segít megelőzni vagy csökkenteni a digitális szemfáradtság tüneteit.

2023.május 2-június 30-ig 25 % kedvezményt biztosítunk a Hoya digitális lencséire!

Érdeklődöm