HOYA SYNC III lencse akció

Az akció időtartama: 2021. július 1 – augusztus 31.

Az akció részletei:
Az akció keretén belül a vásárlók 30%-os kedvezménnyel juthatnak hozzá a Hoya SYNC III digitális szemfáradtság enyhítésére kifejlesztett lencsékhez
További kedvezmények vonatkoznak a szemüvegkeretekre is – az üzletek polcain a zöld, kör alakú matricákkal jelölt szemüvegek vesznek részt az akcióban
Az, hogy milyen keretekre vonatkozik az akció és mekkora a kedvezmény mértéke optikánként eltérő, további tájékoztatást az üzlet tud nyújtani. A 30%-os Hoya SYNC III kedvezmény minden optikánkban megegyezik.
A lencsékre vonatkozó kedvezményt abban az esetben veheti igénybe a vásárló, amennyiben a zöld pöttyel ellátott keretek közül választ magának szemüveget!

Érdeklődöm
A Hoya SYNC III lencsék jellemzői:

A Hoya SYNC III lencsék jellemzői:

– Sokan átlagosan napi 8-10 órát töltenek digitális képernyők előtt.* Ez digitális szemfáradtsághoz, vagy más néven számítógépes látás szindrómához vezethet. A tünetek már két óra elteltével jelentkezhetnek**, például szemirritáció, homályos látás vagy fejfájás formájában.

– A Hoya Sync III lencsék normál, távoli szemüvegként működnek, a lencsék alsó részén azonban egy u201cteljesítménynövelő zónau201d található, amely kimondottan a mai digitális világ által támasztott követelményekhez igazodik. A teljesítménynövelő zónában finoman emelkedik a dioptriaérték, így e lencsék segítenek a szemizmok pihentetésében, megkönnyítik a fókuszálást, csökkentik a szem megerőltetését és kényelmes látásélményt biztosítanak a közeli feladatokhoz is (pl. olvasás és digitális eszközök használata), ebben a modern, digitális világban.

* Captain Cook Research. Digital behaviour and digital eye strain. Hoya, April 2017, the Netherlands & USA.
** Ang, C. et al. u2018Taking the strainu2019. Optician. 05/2017, vol. 253, no. 6600, p. 25-28.

Érdeklődöm