Hoya UV szűrős lencseakció és Opticnet nyereményjáték

[headline class=’card-s-0′ title=’Hoya UV szűrős lencseakció és Opticnet nyereményjáték’][third]Készüljön velünk a nyárra![/third][2third]

Készüljön velünk a nyárra!

Vásároljon Hoya UV szűrős szemüveglencséket 30% kedvezménnyel a Szemlátomás optikáiban, és vegyen részt az Opticnet nyereményjátékában április 6. és június 30. között.

Fődíjunk egy iPAD Pro 12.9-es tablet, hetente pedig 5 db JBL Go2 hordozható, vízálló hangszóró talál gazdára.

Ha szeretne hozzájutni a 30% kedvezményhez és részt venni az Opticnet nyereményjátékában, akkor látogasson el üzleteinkbe Dunaharasztiban a Baktay térre vagy a Tesco üzletsorára. Az akció további részleteiről érdeklődjön a Szemlátomás Optikákban vagy hívjon minket a 30/677-6637 (Baktay tér) vagy a 30/318-3444 (Tesco üzletsor) telefonszámokon. Jelen helyzetre való tekintettel látogatása előtt mindenképpen telefonáljon vagy szemvizsgálatra foglaljon időpontot!

FOGLALJON IDŐPONTOT![/2third][big-youtube ratio=’16/9′ id=’ayVigiWUcE8′][2third]

Vásároljon UV szűrős szemüveget és nyerjen!

VIDD MAGADDAL A TAVASZI RITMUST

Az Opticnet nyereményjátékával most a 30%-os kedvezményen felül értékes nyereményeket nyerhet.

* Hetente 5 db JBL Go2 hangszórót sorsolunk
* Fődíj egy iPad Pro 12.9 készülék

A játék szervezője az Opticnet Hungary Egyesülés (székhely: 1143 Budapest, Hungária körút 67. 1. emelet), a játék magyarországi idő szerint 2021. április 1. 00:00 órától – június 30. 23:59:59 óráig (éjfélig) tart.

A játékban azok a vásárlók vesznek részt, akik a játék időtartama alatt legalább 1 pár kedvezményes Hoya lencsét vásárolnak üzleteinkben az akcióban résztvevő alábbi termékek közül:

* Hoya Sensity fényresötétedő termékcsalád
* Hoya dioptriás napszemüveglencsék,
* Hoya polarizált,
* Hoya Sportive, vagy
* Hoya High Vision Sun Pro réteggel kezelt szemüveglencsék.

A vásárlásuk mellé egy egyedi sorszámmal rendelkező kupont kapnak, amelyet a játék microsite oldalán kell regisztrálniuk néhány személyes adat megadásával (név, e-mail cím és telefonszám) amelyet kizárólag a nyereményjáték lebonyolításához használnak.

A regisztrációs oldalt a kuponon szereplő QR kód beszkennelésével vagy az Opticnet honlapjáról is elérheti.

A regisztráló vásárlók között hetente sorsolunk 5 db JBL Go 2 hordozható, vízálló hangszórót, a játék végén, július elsején sorsoljuk fődíjunkat egy iPad Pro 12.9 készüléket.

A nyertesek nevét az Opticnet oldalán feltüntetik, megadott elérhetőségeken értesíteni fogják. Amennyiben Ön üzletünkben vásárolt és nyert, akkor nyereményét is üzletünkben veheti majd át a kupon bemutatásával.

További részleteket a játékkal és az adatkezeléssel kapcsolatban a nyereményjáték játékszabályzatában találja.

A nyereményjáték részleteihez kattintson ide.[/2third][third]Vásároljon UV szűrős szemüveget és nyerjen![/third][half-horizontal]HOYA SENSITY FÉNYRESÖTÉTEDŐ TERMÉKCSALÁD
* A Sensity 2 fényresötétedő szemüveglencsék a továbbfejlesztett technológiának köszönhetően gyorsan sötétednek vonzó, 3-as kategóriás napszemüveglencsévé kültéren, majd lényegesen gyorsabb reakcióidőt biztosítva kétszeres sebességgel világosodnak ki teljesen átlátszóvá, mint a korábbi Sensity lencsék. 100 %-os védelem, kiegyensúlyozott és egyenletes teljesítmény az időjárási körülményektől és a fényviszonyoktól függetlenül. A Stabilight technológiával mikroszkopikusan pontos, forgatással felvitt bevonat a megfelelőbb, tartósabb rétegtapadásról is gondoskodik.

* Sensity Dark: Biciklizés, horgászás, vezetés vagy kocogás – a Sensity Dark lencse tökéletes megoldást nyújt, ha Ön sok időt tölt a szabadban. Ezek a továbbfejlesztett lencsék az UV- és a látható fény hatására extra sötét színt vesznek fel, így rendkívüli teljesítményt nyújtanak a kültéri tevékenységekhez. E lencsék még az autó szélvédője mögött is besötétednek, így erős fényviszonyok között, illetve magas hőmérséklet esetén is első osztályú kényelmet biztosítanak. Emellett, a Sensity Dark lencsék beltéren gyorsan kivilágosodnak, és teljesen átlátszó színt vesznek fel!
A Sensity lencsék három természetes színárnyalatban kaphatóak, amelyeket a szakértők a napszemüvegtrendek figyelembevételével fejlesztettek ki, a garantáltan divatos megjelenés érdekében. Sensity színárnyalatok: egy természetes szürke árnyalat, egy melegebb barna, és egy élénk, de enyhe intenzitású zöld.

* Sensity Shine: A Sensity Shine lencsék extra sötét színt vesznek fel kültéren, de ezt egészen különleges módon teszik: divatos megjelenést biztosítanak vásárlóinak a tükrös rétegnek köszönhetően, amely kültéren intenzívebb, beltéren viszont alig észrevehető. A trendi, elegáns megjelenést szem előtt tartó vásárlói számára így a Sensity Shine lencse jelentheti az ideális megoldást! A tükrös rétegnek és a kitűnő fényresötétedő technológiának köszönhetően a Shine lencsék megtestesítik a napszemüveglencsék evolúcióját!

HOYA DIOPTRIÁS NAPSZEMÜVEGLENCSÉK
Hoya minden időjárási körülmények között megfelelő teljesítményt nyújtó színezett lencséi bármilyen szabadtéri tevékenységhez ideálisak, és nyugodt, tiszta látást, továbbá megfelelő védelmet és kényelmet biztosítanak viselőjüknek. A széles választéknak köszönhetően Önnek nem kell kompromisszumot kötnie: a divat és a funkció ugyanolyan fontos szerepet tölthet be a lencseválasztáskor! A színezett lencsék bármilyen lencsetípussal és felületkezeléssel kombinálhatók.[/half-horizontal][half-horizontal]HOYA POLARIZÁLT LENCSÉK
A hagyományos napszemüveglencsékkel ellentétben a Hoya polarizált lencsék hatékonyan kiszűrik a visszatükröződéseket, és megszüntetik a vakító ragyogást. Emellett kontrasztosabb látást és rendkívüli kényelmet is biztosítanak, még a legvakítóbb napfényben is!
Amikor a fény visszaverődik egy csillogó felületről – pl. nedves úttest, autó, ablak, hó vagy víz -, akkor polarizálódik. Ettől megnő a fény intenzitása, ami kellemetlen, vakító tükröződésekhez vezet, a láthatóság pedig romlik. A Hoya polarizált lencsék megszűrik ezt a fényt, így megelőzik a vakító tükröződéseket, viselésük közben pedig tökéletes látásélményt tapasztalhatunk, bárhol, bármikor!

HOYA SPORTLENCSÉK
A magas vizuális teljesítményt és maximális kényelmet biztosító, rendkívül esztétikus Hoya sportlencsék lehetővé teszik, hogy Ön a legjobb teljesítményt nyújtsa! Sportlencséink minden olyan szemüvegviselő számára ideális megoldást jelentenek, aki rendszeresen sportol a szabadidejében. Ezek a magas bázisgörbületű lencsék kifejezetten az ívelt, kényelmes viseletet, illetve az arc védelmét egyaránt biztosító keretekhez lettek kifejlesztve.
Emellett, a különböző kontrasztfokozó színezések kényelmes, kontrasztos látást biztosítanak, még gyenge fényviszonyok és kedvezőtlen időjárási körülmények között is. Kérje optikusa tanácsát az Ön igényeinek leginkább megfelelő színezés kiválasztásában!

HOYA HIGH VISION SUN PRO réteggel kezelt szemüveglencsék
A szemüveglencsék minőségét és tartósságát nagyban befolyásolja a rajtuk lévő felületkezelés minősége. A Hoya a legmodernebb technológiákat alkalmazva mindig kiemelkedő figyelmet szentelt a csúcsminőségű rétegek kifejlesztésének. Ennek legújabb bizonyítéka a Hi-Vision SUN Pro. Ismerje meg ezt az egyedülállóan új, napszemüveglencsékhez rendelhető színtelen felületkezelést, amely amellett, hogy esztétikus megjelenést nyújt, magas karcállóság és tartósság, illetve fokozott UV-védelem jellemzi. A Hi-Vision SUN Pro egy prémium minőségű réteg, melynek elsődleges célja a látáskomfort, a tartósság és az esztétikai megjelenés fokozása színezett és polarizált lencséken alkalmazva. Ez a teljes körű védelem nagyszerű választás azok számára, akik aktív kikapcsolódást terveznek a szabadban.
[/half-horizontal][secondary class=’card-s-0′ h1=’Készüljön velünk a nyárra!’ h2=’Válasszon HOYA UV-szűrős lencsét a játék keretein belül 30% kedvezménnyel’]FOGLALJON IDŐPONTOT![/secondary]

Scroll to Top