Monitorszűrők

[headline title=”Monitorszűrők”]

[fullwidth class=”bordered”]

Hoya BlueControl – segítség a digitális világban”

A mai modern világában reggeltől estig különböző digitális eszközök használatával töltjük a napjainkat, munkában csakúgy, mint otthon, pihenés közben. Gondoljunk csak a TV készülékekre, laptopokra, okostelefonokra, táblagépekre…

Mivel a legtöbb digitális eszközt közvetlen közelről használjuk, szemünk szinte folyamatosan ki van téve a digitális eszközök képernyője által kibocsátott fénynek, és emellett még folyamatosan váltania is kell a különböző képek, szövegek, illusztrációk és vizuális effektek között.

Felmérések bebizonyították, hogy a felnőtt emberek több mint 1/3-a tölt napi 4-6 órát, 14%-a pedig napi 10-12 órát digitális készülékek használatával.

A fentiek tekintetében nem meglepő, hogy egyre több ember tapasztalja a következő tüneteket:

 • piros szemek, szemirritáció
 • szemszárazság
 • homályos látás
 • szemfáradtság
 • hát, nyak és vállak fájdalma
 • fejfájás

[/fullwidth]

[fullwidth class=”bordered”]

A kék fény

Az LCD és LED számítógépek, TV képernyők, okostelefonok, táblagépek és GPS készülékek kék fényt bocsátanak ki (high energy visible light). Mivel ezen eszközök képernyőminősége folyamatosan javul, az általuk kibocsátott kék fény mennyisége is folyamatosan nő.
Annak ellenére, hogy a kék fény önmagában természetes jelenségnek számít – a napfény is tartalmaz kék fényt, illetve segít, hogy ébren maradjunk – túlzott mennyiségben olyan mellékhatásokat eredményezhet, mint a szem megerőltetése és a szemfáradtság.

[/fullwidth]

[fullwidth class=”bordered”]

BlueControl

A Hoya BlueControl egy olyan forradalmi felületkezelés, amely semlegesíti a digitális eszközök képernyője által kibocsátott kék fényt, és így megelőzi a szem megerőltetését és a szemfáradtság kialakulását.

További előnyei:

 • Ragyogás csökkentése
 • Kontrasztosabb látás
 • Nyugodt látás és természetesebb színérzékelés

[/fullwidth]

[fullwidth class=”bordered”]

Célcsoport

A Hoya BlueControl felületkezelése optimális megoldást jelenthet egy rendkívül széles célcsoport számára: gyakorlatilag minden vásárlónknak ajánljuk, aki kapcsolatba kerül digitális eszközökkel (pl. számítógép, laptop, okostelefon, GPS, TV, számítógépes játékok) a mindennapok során.

A BlueControl és a Hi-Vision LongLife

A BlueControl a világ legellenállóbb felületkezelésével, a Hi-Vision LongLife tükröződéscsökkentő réteggel kombinálva elérhető. Ez a rendkívül tartós felületkezelés 7x karcállóbb, mint a standard felületkezelések, és a BlueControl réteggel kombinálva még nagyobb kényelmet biztosít viselőjének.

A Hoya BlueControl felületkezelése lehetőséget nyújt, hogy mind visszatérő, mind új vásárlóinknak extra kényelmet kínálhassunk ebben a modern, digitális világban!

Előnyei:

 • Semlegesíti kék fényt, és így megelőzi a szem megerőltetését és a szemfáradtság kialakulását
 • Csökkenti a ragyogást, így nyugodt látást biztosít
 • Kontrasztosabb látást, ezáltal természetesebb színérzékelést biztosít
 • Mindezekhez adódik még a Hi-Vision LongLife* minden előnye

*A BlueControl a világ legellenállóbb felületkezelésével, a Hi-Vision LongLife tükröződéscsökkentő réteggel kombinálva elérhető.

[/fullwidth]

Scroll to Top