Adatkezelési nyilatkozat

[headline class=’card-s-0′ title=’Adatkezelési nyilatkozat’][fullwidth class=’card-s-0′]

Tisztelt Ügyfelünk!

Az elmúlt években kapcsolatba kerültünk Önnel optikai ügylet kapcsán. A május végén életbe lépő adatvédelmi szabályozás értelmében a jövőben csak akkor kereshetjük meg olyan lehetőséggel, amely optikai szempontból Önnek érdekes lehet, ha erre Ön engedélyt ad.

Alulírott érintett egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok, hogy a jelen nyilatkozattól formailag különálló dokumentumokban megtalálható, vagy más módon megadott adataimat a Szemlátomás Kft. (közös elérhetőség: szemlatomas@gmail.com) , ide értve az e feladattal megbízott Munkatársat is) megismerje, letárolja papír és/vagy elektronikus alapon, azaz kezelje a számomra nyújtott szolgáltatásokkal kapcsolatban, betartva az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 Rendelete (GDPR), valamint saját Adatvédelmi és Adatbiztonsági Szabályzata, Adatvédelmi Tájékoztatója és egyéb, vonatkozó szabályzat rendelkezéseit.

Hozzájárulok, hogy a Szemlátomás Kft. (közös elérhetőség: szemlatomas@gmail.com) adataimat adatállományában megtarthassa azzal a céllal, hogy számomra releváns aktuális ajánlatokkal kapcsolatban velem a kapcsolatot felvehesse.

Adatkezelési szabályzat[/fullwidth][2third]

Kérjük adja meg email címét, válassza ki a kívánt gombot és küldje el válaszát.


    [/2third][third][/third]

    Scroll to Top