Szemüvegkészítés

Biztos szállítói és szakmai hátterünk a HOYA Lens Hungary Zrt, mely a japán anyavállat magyarországi lencsegyártó cége.

Szakmai továbbképzéseken a legfrissebb kutatások, fejlesztések eredményeit adják át. Hangsúlyt helyeznek a vevői megelégedettségre, melynek szolgálatába mindig a legújabb technikát állítják.

A HOYA számítógépes lencsetervező programja segíti munkánkat.

Ennek segítségével három dimenzióban akár elforgatva is be tudjuk mutatni a kiválasztott keret lencséjének formáját, vastagságát, össze tudjuk hasonlítani a különböző alapanyagú lencséket. Így a vevő is látja, hogy pontosan hogyan is fog kinézni az elkészült szemüveglencse, könnyebben tud választani a felkínált lehetőségek közül.

Ezen a rendszeren keresztül egyedi gyártású lencséket is tudunk kérni interneten elküldve a rendelést, 20 percen belül akár a HOYA gyártósorának számítógépére kerülhetnek az adatok. A raktárról szállított lencsék másnapra megérkeznek, melyeket műhelyünkben automata csiszológéppel munkálunk meg. Bizonyos keretek esetében a lencse formáján, nagyságán is tudunk változtatni a vevő elképzelése alapján. Az elkészült szemüvegekhez a lencsegyár garanciakártyáját mellékeljük, melyen szerepel a viselő neve, a lencse típusa, dioptriája, a keret típusa és az elkészítés ideje. Megfelelő használat esetén a HOYA 1, 2 ill. 3 év garanciát nyújt* a szemüveglencse rétegekre, egy év garancia jár a szemüvegkeretre.

VISUREAL – számítógépes videó rendszer a legjobban megfelelő szemüveg választásához

Szemüveget vásárolni igazi kihívás. Olyan keretet szeretnénk, amely valóban illik hozzánk, olyan szemüveglencsét, amely tökéletes látást biztosít számunkra, e kettő együttes megvalósítása pedig nem egyszerű feladat. A visuReal segítségével azonban mindez lehetővé válik Ön számára, ráadásul rendkívül egyszerűen és gyorsan.

A visuReal berendezés segítségével fényképeket és videókat készíthetünk Önről a különböző keretekben, szimulálni tudja ezekben a különböző lencsetípusokat, és Ön visszanézheti a szóba jövő opciókat egymás mellett.

Így szinte gyerekjátékká válik a szemüvegválasztás.

A számítógép, videó program és egy speciális kamera kombinációjából álló visuReal rendszer lehetővé teszik a szemvizsgálat során a gyors és egyszerű, tizedmilliméter pontossággal történő mérést. A legnagyobb viselési kényelem elérése érdekében szükség van a pupilla középponti helyzetének a lencsén való meghatározására is, amelyet a legtöbb látszerész üzletben manuálisan végeznek. A visuReal videó-centrírozó rendszerrel rendelkező optikákban azonban mindez egy rendkívül precíz, számítógépes módszerrel történhet, miközben Ön természetes testtartást vesz fel, ami szintén fontos tényező.

A számítógépes videó-centírozó rendszer segítségével készített szemüveg kiváló látásminőséget, hosszú évekig tartó, kényelmes viseletet és spontán megszokást biztosít majd Önnek, mely utóbbi a progresszív lencsék esetében bír kiemelkedő jelentőséggel.

Scroll to Top