Rólunk

Mottónk: Éleslátás az orvos garanciájával!

Dunaharasztin 2006 májusában nyitottuk meg első optikai szaküzletünket. Ezt követte 2009 januárban a Tesco üzletsoron a második szalon elindítása.

Nyitvatartási időben, előre egyeztetett időpontban szemész szakorvos Dr. Munkácsi Györgyi, Papp Edit Eszter és Balla Áron optometrista áll pácienseink rendelkezésére.

A szemüvegrendeléshez szükséges komputeres látáskorrekció elvégzése mellett komplett szemészeti szakvizsgálatra is van lehetőség. Amennyiben szükséges,a vizsgálat kiegészül szemnyomás méréssel,szaruhártya vastagság méréssel ,színtévesztők esetében speciális színlátás vizsgálatával is.

Gyermekek korhatár nélküli vizsgálatára van lehetőség,speciális videokamerás Plusoptix videoanalizátor segítségével. A várakozási idő alatt játszósarok ad felüdülési lehetőséget, hogy oldjuk az esetleges szorongást.

Üzleteinkben Magyarországon elsők között video szimuláció segítségével (Visureal-al) a legpontosabb módszerrel, egy számítógépes kalkuláció segítségével tervezzük meg az Ön arcformájának, és mindennapi tevékenységének leginkább megfelelő szemüveget. Fényképet készítünk, a keretről, amit haza is vihet, otthon megmutathat, vagy e-mailben megkaphat.

Üzleteink minden árkategóriában kínálnak szemüveget és kontaktlencsét. A szemüvegek elkészítését rövid határidővel vállaljuk,melyek saját műhelyünkben készülnek.

A nálunk történt vizsgálatra és az elkészült szemüvegekre garanciát vállalunk. Szakképzett optikusaink készséggel állnak rendelkezésükre szemüveg beállítás,javítás és szakmai tanácsadás terén.

Ha szemüvegét nálunk csináltatja, a szemvizsgálatot kedvezményben megkapja!

Tiszteljen meg minket Ön is! Bejelentkezés személyesen, telefonon vagy online foglalással.

Érdeklődöm

Scroll to Top