Szemüvegkeretek

Nálunk az olcsóbb, de jó minőségű szemüvegkeretektől a világmárkákig mindent megtalál.

Hagyományos teli szemüvegkeretek, félkeretek (damilos), fúrt keretek klasszikus és fiatalos változata fém- és műanyag-kivitelben nálunk mind a rendelkezésére áll.

A jól kiválasztott szemüvegkeret öltöztet, nagymértékben befolyásolja a viselőjéről kialakított képet. Ezért is találkozik a megszokottól eltérően szakembereink segítőkész, személyre szabott ajánlásával, az Ön egyéni stílusának megfelelő szemüvegkeret kiválasztása során üzletünkben.

Tanácsok szemüvegkeret vásárláshoz : Egy szemüvegkeret kiválasztásakor sok szempontot kell figyelembe vennünk. Először is arcunk adottságait, egyéniségünket, hiszen egy jó választással megszépíthetjük, de el is ronthatjuk az összképet magunkról. Legyen kényelmes, anyaga és formája, alkalmas legyen a látásvizsgálat során előírt adatokhoz, a javasolt lencsetípushoz. Fontos, hogy mindig kérjük szakember segítségét. A titán- vagy alumínium-ötvözetből készült keret nemcsak allergiamentes, hanem sokkal könnyebb, rugalmasabb és masszívabb hagyományos társainál. Az elkészült szemüveget munkatársaink személyre szabottan a viselőjéhez igazítják, alkalmazkodva az egyén anatómiai sajátosságaihoz. A szemüveg lehet különleges, követheti a divatot, kiegészítheti öltözékünket, de a legfontosabb cél, hogy tökéletesen lássunk vele.

Válogasson kedvére üzleteinkben az alábbi márkák közül:

 

Scroll to Top